Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (7/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η οποία έχει σημειώσει σημαντική άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης, μιας και η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως θα περάσει μία κρίση μετά τις κουβέντες που θα γίνουν στο καφενείο.

Τι θα δούμε σήμερα (7/6) στις Άγριες Μέλισσες

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου.

Ο Μπάμπης με τη Κορίνα εμμένουν στην απόφαση τους να μετακομίσουνε στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Χαροκαμένο το τέλος της Παγώνας - Θρήνος και οργή στο σπίτι της

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουμε παρακολουθήσει στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να βιώσει η Παγώνα, η οποία θα μάθει πως ο γιός της, ο Θανασάκης, δολοφονήθηκε (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τον θάνατό του), όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου για το TV24.

Ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να σκοτώσει τον δολοφόνο του παιδιού του, αλλά οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν και αποφεύγονται -για την ώρα- τα χειρότερα.

Η τραγική είδηση κάνει τον γύρο του χωριού και όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση. Οι σκηνές που ακολουθούν θυμίζουν αρχαία τραγωδία και οι δύο χαροκαμένοι γονείς είναι απαρηγόρητοι. Οι γυναίκες στο Διαφάνι στέκονται στο πλευρό της Παγώνας που θρηνεί τον γιο της και καταριέται τον Ακύλα, που ξέρει πως αυτός σκότωσε τον Θανασάκη.

Το τέλος της Παγώνας στις Άγριες Μέλισσες

Από την άλλη ο Ακύλας πανηγυρίζει την έκβαση της ιστορίας, αλλά η Ζωή που ξέρει ότι είναι ένοχος και πως σκότωσε ένα αθώο παιδί, τον διώχνει από το σπίτι. Και μέσα σε όλα, ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ.

Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται ως φονιάδες και έρχεται επιτέλους η ώρα της δικαίωσης!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρήστος Μαλάκης - αποκλειστικό: «Ο Ντούνιας χάνει σιγά σιγά το παιχνίδι»

Άγριες Μέλισσες: «Θα σου πω τα πάντα» - Ο Μελέτης έτοιμος να ομολογήσει στην Πηνελόπη