Από TV24 Team

Από το πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, η ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου στο ρόλο της «Λενιώς» ξεχώρισε. Έκτοτε, έγινε η αγαπημένη των τηλεθεατών, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία, να δουν πώς θα τελειώσει ο ρόλος της στη σειρά του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι μας αποκάλυψε αποκλειστικά για το μεγάλο φινάλε).

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να βρίσκεται σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στις Άγριες Μέλισσες, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν ποτέ αυτές τις φήμες, ωστόσο η αλήθεια είναι πως περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Ο πρώην της Μαρίας Κίτσου

Πριν κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τις Άγριες Μέλισσες βέβαια, η Μαρία Κίτσου διατηρούσε σχέση με έναν κορυφαίο μουσικό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μίνω Μάτσα.

«Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Μαρία Κίτσου Μίνως Μάτσας

Κάποια στιγμή, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ήταν ένας αθόρυβος και βελούδινος χωρισμός και οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ το ότι χώρισαν, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεργάζονταν επαγγελματικά.

Σήμερα βέβαια ο Μίνως Μάτσας είναι παντρεμένος με την Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδάκια που ήρθαν στη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η σειρά που έκανε το «ποδαρικό» στην επανένταξη της μυθοπλασίας στον προγραμματισμό των καναλιών. Τα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωναν στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, τους έδωσαν άνετα το εισιτήριο για την τρίτη σεζόν ωστόσο τώρα πια ήρθε η ώρα για το οριστικό φινάλε.

Οι δημιουργοί της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ξεκαθαρίσει πως το σίριαλ θα ρίξει αυλαία φέτος, ενώ και οι ίδιοι οι ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει πως δε θα ήθελαν να υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

Η αγωνία των τηλεθεατών για το τέλος της σειράς είναι μεγάλη και όλοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν τι θα απογίνουν οι πρωταγωνιστές που αγάπησαν μέσα στα χρόνια (δείτε εδώ την κατάληξη του Δούκα Σεβαστού).

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, μετά από πολλές κακουχίες, πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς, οι αδελφές Σταμίρη και η οικογένεια των Σεβαστών θα χαιρετήσουν με δόξα και τιμή κοινό και κριτικούς στις αρχές του Ιουλίου. Η σειρά που άνοιξε ξανά τον δρόμο για τη μυθοπλασία και δη τις καθημερινές σειρές, ολοκληρώνεται αφήνοντας στους λάτρεις της μυθοπλασίας μια σημαντική παρακαταθήκη.

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τριπλή σύλληψη στις Άγριες Μέλισσες - Παραπέμπονται σε δίκη για φόνο οι...

Άγριες Μέλισσες: «Θα σου πω τα πάντα» - Ο Μελέτης έτοιμος να ομολογήσει στην Πηνελόπη