Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στις Άγριες Μέλισσες, η μεγάλη δικαίωση φαίνεται πως έχει φτάσει και ο Ακύλας με τον Μελέτη και τον Ντούνια συλλαμβάνονται ως οι πραγματικοί ένοχοι της δολοφονίας των πέντε της ΕΑΚ. Μεγάλο ρόλο στην έκβαση της δίκης θα παίξει η άγρια δολοφονία του Θανασάκη, ενώ Λάμπρος, Πέτρος και Ζάχος καλούνται για βασικοί μάρτυρες. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οδεύοντας σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε, όλες οι ανοιχτές υποθέσεις στις «Άγριες μέλισσες» θα αρχίσουν να κλείνουν και ο καθένας θα έχει το τέλος που του αξίζει, είτε καλό είτε κακό (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού).

Τρεις από αυτούς που θα έχουν άσχημο τέλος θα είναι ο Ακύλας, ο Μελέτης και ο Ντούνιας, που από το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν είδαμε πόσο αδίστακτοι μπορούν να γίνουν. Και μπορεί ο Μελέτης να αρχίζει να δείχνει κάποια σημάδια ανθρωπιάς, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα εγκλήματα που διέπραξε όλα αυτά τα χρόνια!

Ο θάνατος που συγκλονίζει & η πορεία μέχρι τη δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας ποτέ δεν συγχώρεσε την προδοσία του Θανασάκη να τον καταδώσει μαζί με τον Μελέτη, όταν τον είχαν πιάσει επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει τα πτώματα των πέντε της ΕΑΚ. Και μπορεί τότε ο αδίστακτος άντρας να είχε χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του προκειμένου εκείνος και ο Μελέτης να κυκλοφορούν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη, όμως όλο αυτό το διάστημα προετοίμαζε την εκδίκησή του.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας

Και δεν υπήρχε για εκείνον κατάλληλη στιγμή λίγο πριν αρχίσει η δίκη του. Κι αυτό γιατί ξέρει πως η ομολογία τού Θανασάκη θα είναι καταλυτική στην ετυμηγορία και θα τον κλείσει ισόβια στη φυλακή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μετά τον θάνατο του Ξανθού, η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα να ξεσκεπαστούν όλα, αφού εκείνος φέρνει στον Νικηφόρο τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου.

Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον Ακύλα είναι πλέον πολλά και αποφασίζει ένα-ένα να τα κλείσει. Όμως και για τον Ντούνια ο κλοιός στενεύει καθώς με τον χαμό του Ξανθού δεν έχει την υποστήριξη της ΚΥΠ αλλά ούτε και της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές αποκαλύψεις για τους φόνους που έχουν γίνει. Ο Ακύλας δεν το βάζει κάτω και έχει σκοπό να γλιτώσει τη φυλακή και την καταδίκη με κάθε κόστος. Έτσι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει δίνοντας εντολή να σκοτώσουν τον Θανασάκη!

Άγριες Μέλισσες Ντούνιας

Ο Θανασάκης δεν τα καταφέρνει και αφήνει την τελευταία του πνοή προκαλώντας θλίψη και οργή (δείτε εδώ το τέλος του) Το Διαφάνι βυθίζεται σε πένθος και οι δύο χαροκαμένοι γονείς είναι απαρηγόρητοι. Ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να σκοτώσει τον δολοφόνο του παιδιού του, αλλά οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν και αποφεύγονται τα χειρότερα.

Από την άλλη ο Ακύλας πανηγυρίζει την έκβαση της ιστορίας, όμως ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης επιτέλους συλλαμβάνονται ως φονιάδες και έρχεται επιτέλους η ώρα της δικαίωσης!

Το τέλος των τριών αντρών

Στη δίκη που θα ακολουθήσει, οι τρεις άντρες θα βρεθούν στριμωγμένοι από τα στοιχεία που θα τους καίνε και καμία κυβέρνηση και κανένα υψηλό στέλεχος δεν θα μπορεί να τους ξελασπώσει για να τη γλιτώσουν ξανά. Και παρά την ομολογία των Λάμπρου, Ζάχου και Πέτρου, εκείνος που θα παίξει ρόλο στην καταδίκη τους θα είναι ο ίδιος ο Μελέτης! Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο Μελέτης στο τέλος θα δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο τη μητέρα του, την Ανέτ, στο ότι της χρωστάει να δείξει την καλή του πλευρά και να βάλει ένα τέλος στο κακό! Έτσι θα ομολογήσει τα πάντα και οι τρεις άντρες θα καταδικαστούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή!

Άγριες Μέλισσες Μελέτης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο του Ξανθού

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες»