Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (Δείτε εδώ πότε θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο).

Αποκαλυπτικός ο Αιμίλιος Χειλάκης για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Τι θα δούμε στο αποψινό (30/5) επεισόδιο

Επεισόδιο 121

Ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί. Η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή.

Ο Ξανθός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα. Ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή, ενώ η Ουρανία κι ο Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους. Μια δολοφονία θα ταράξει, γι’ άλλη μια φορά, τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκηνή).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκπληξη: Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Κόκκινο Ποτάμι

Άγριες Μέλισσες - σούπερ αποκλειστικό: Αγωνία για την υγεία του Κωνσταντή! Σε άσχημη κατάσταση η Δρόσω