Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπαμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ το σχόλιο του για παλιό του συνεργάτη λίγες μέρες πριν) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, να παρευρίσκεται με μερικά διαλείμματα, πότε να είναι από την αρχή, πότε λιγότερο στην μέση της εκπομπής, και την Δευτέρα 14/11 δόθηκε τέλος σε αυτή την κατάσταση, καθώς ο δημοσιογράφος μας καλωσόρισε στην νέα του στήλη!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε με αλλαγές, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κάθισε στο πάνελ όπως συνήθως, αλλά εμφανίστηκε από παράθυρο και παρουσίασε τη νέα του στήλη «Με τη ματιά… του Δήμητρη».

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την νέα του στήλη

«Θα λέμε τα νέα της showbiz, θα τα συζητάμε και μαζί σας οτιδήποτε προκύπτει. Είμαι ανοικτός στις ερωτήσεις. Αυτή η ενότητα είναι η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά.

Με αλλαγές η σημερινή 14/11 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος που "μπαινοβγαίνει" στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Οι κάμερες της εκπομπής Happy Day, πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν κάτι που πολλοί είχαν απορία, τον τελευταίο καιρό: Γιατί δεν βρίσκεται πάντα από την έναρξη της εκπομπής στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ο δημοσιογράφος, χαλαρός και άνετος, αποκάλυψε την αλήθεια κι έκλεισε πολλά στόματα που διαδίδουν φήμες περί αποχώρησης και χαλασμένων σχέσεων...

"Είμαι στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που ανάλογα με την θεματολογία μπαινοβγαίνουμε. Είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει άλλος βγαίνει. Είναι μια συμφωνία που έχει γίνει εξ' αρχής, φυσικά." , είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;» - Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη που «πάγωσε» την καλεσμένη της

«Με έκραζες, με έβριζες και με...» - Ουγγαρέζος και Χρηστίδου έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι