Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί του Σαββάτου 5/11 καλεσμένος στην εκπομπή και τον καναπέ του Χαμογέλα και Πάλι, ήταν και ο ιδιαίτερα αγαπητός Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε και για την παρεξήγηση που είχε με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ το περιστατικό της λίγο καιρό πριν στην εκπομπή με τον Αλεξάνδρου) λίγο καιρό πριν, η οποία τον ρώτησε ευθέως για τα social media και τα σχόλια που είχε κάνει για την ίδια στο παρελθόν.

Η απάντηση του Ουγγαρέζου για το unfollow στην Χρηστίδου

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια» είπε ξεκαθαρίζοντας το θέμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Γιατί "μπαινοβγαίνει" στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Οι κάμερες της εκπομπής Happy Day, πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν κάτι που πολλοί είχαν απορία, τον τελευταίο καιρό: Γιατί δεν βρίσκεται πάντα από την έναρξη της εκπομπής στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Ο δημοσιογράφος, χαλαρός και άνετος, αποκάλυψε την αλήθεια κι έκλεισε πολλά στόματα που διαδίδουν φήμες περί αποχώρησης και χαλασμένων σχέσεων...

"Είμαι στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που ανάλογα με την θεματολογία μπαινοβγαίνουμε. Είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει άλλος βγαίνει. Είναι μια συμφωνία που έχει γίνει εξ' αρχής, φυσικά." , είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (30/10): Μάνεσης ή Χρηστίδου - Ποιος βγήκε πρώτος σε νούμερα

«Σε αυτήν την εκπομπή δεν μιλάμε για νούμερα!» - "Κόλαφος" η Σίσσυ Χρηστίδου με την δήλωσή της