Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί του Σαββάτου 5/11, μιας και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, και ο αγαπητός δημοσιογράφος μετά το θέμα της παρεξήγησής του με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τον επικό διάλογό τους), αναφέρθηκε στον παλιό του συνεργάτη, Γιώργο Λιάγκα, και για την εκπομπή του αυτή τη χρονιά.

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση.

Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί "μπαινοβγαίνει" στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Οι κάμερες της εκπομπής Happy Day, πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν κάτι που πολλοί είχαν απορία, τον τελευταίο καιρό: Γιατί δεν βρίσκεται πάντα από την έναρξη της εκπομπής στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Ο δημοσιογράφος, χαλαρός και άνετος, αποκάλυψε την αλήθεια κι έκλεισε πολλά στόματα που διαδίδουν φήμες περί αποχώρησης και χαλασμένων σχέσεων...

"Είμαι στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που ανάλογα με την θεματολογία μπαινοβγαίνουμε. Είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει άλλος βγαίνει. Είναι μια συμφωνία που έχει γίνει εξ' αρχής, φυσικά." , είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κόψτε με!» - Πρωτοφανές ξέσπασμα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Άρια Καλύβα

«Δεν την πετάς την Μαλέσκου, είναι λάθος...» - Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την άποψή του για την πρώην παρουσιάστρια