Από Ελένη Μήτση

Η Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ και μέσα από πληροφορίες, που διαρρέουν φαίνεται πως το κανάλι εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό την παρουσιάστρια.

Εδώ και καιρό σας έχουμε αναφέρει, πως το όνομα της ακούγεται για τη συμμετοχή σε μεγάλο μουσικό show του καναλιού. Και επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις, η ίδια θέλησε να απαντήσει τη Δευτέρα 14/11 μέσα από δηλώσεις, που έκανε στο Πρωινό μας για το αν θα τη δούμε εν τέλει στο The voice, στη θέση του Γιώργου Λιανού.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για τη συμμετοχή της στο The voice

«Επίσημη κουβέντα δεν έχει γίνει. Τι να κάνω; Κι εμείς λέμε για άλλους. Το θέμα της διάψευσης είναι πάρα πολύ σχετικό. (…) Μία συζήτηση έχει γίνει, επίσημη κουβέντα δεν έχει γίνει. Δεν ξέρω τι έκαναν και αυτά τα θέματα είναι θέματα καναλιού και πρέπει να σεβόμαστε τα κανάλια».

Φαίη Σκορδά

Ο εκνευρισμός της με τους κριτές του The Voice

Η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ένα από τα άτομα στην τηλεόραση που ότι και αν παρατηρήσει, ότι και αν την ενοχλεί δεν διστάζει να το πει (δείτε εδώ τα όσα είπε λίγες μέρες πριν για τον συγγραφέα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία), πάντα με ευγένεια, ακόμη και για πράγματα που την ενοχλούν από άτομα που εργάζονται στον ίδιο σταθμό με εκείνη.

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 στο Πρωινό μας, εξέφρασε ένα παράπονό της σχετικά με το The Voice, καθώς ανέφερε πως η εκπομπή είχε στείλει κάμερα για να γίνει ρεπορτάζ, και οι κριτές φυγαδεύτηκαν για να μην μιλήσουν, από την πίσω πόρτα.

«Θα το πω, δεν αντέχω. Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα του The Voice –τι θες Ελεάννα; Εγώ θα τα πω- και τους φυγάδευσαν από πίσω; Είναι δυνατόν; Θα πάω στο επόμενο αλλά αυτό δεν το ξεχνώ. Δεν είναι ωραίο. Βγαίνεις και λες “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό μας: «Κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά!» - Το απίστευτο περιστατικό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή

Η Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ και μέσα από πληροφορίες, που διαρρέουν φαίνεται πως το κανάλι