Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το μέλλον των ριάλιτι του Star. Ήδη υπάρχουν σκέψεις για ένα φρένο σε MasterChef και GNTM, ενώ το κανάλι ψάχνει το επόμενο βήμα του για την prime time ζώνη.

Το Star έχει επενδύσει στα ριάλιτι και τα ψυχαγωγικά προγράμματα για τη νέα σεζόν. GNTM, Cash or Trash, Asia Express, MasterChef είναι τα προγράμματα που βλέπουμε συνολικά φέτος.

Το First Dates στο Star

Δεν θα μπορούσε όμως να πει όχι σε ένα ριάλιτι σχέσεων το κανάλι της Κηφισιάς και ειδικά το «First dates» που είναι σε λάιτ μορφή. Τι εννοούμε; Απλά οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ένα ραντεβού στα τυφλά σε ένα εστιατόριο των Αθηνών, στο οποίο θα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες κάμερες που θα καταγράφουν ακόμα και τα νεύματα των υποψήφιων ζευγαριών.

Star First Dates

Ο παρουσιαστής θα τους κατευθύνει ως μετρ του μαγαζιού, ενώ τον ρόλο των σερβιτόρων θα έχουν οι βοηθοί που είναι στο πλευρό των συμμετεχόντων. Στο τέλος κάθε επεισοδίου θα γίνεται η ερώτηση αν το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο ραντεβού. Η απάντηση θα δείχνει αν το ραντεβού ήταν πετυχημένο.

Ποια πρόσωπα έρχονται στο Star και τον Alpha

Νέα πρόσωπα λοιπόν "εισβάλουν" τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό Star, στον Alpha 989, στον Δρόμο FM και στον Δίεση. H Mirjana Solak, κάτοικος Βελιγραδίου, είναι το νέο μέλος του ΔΣ στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, που ελέγχει το Star, επομένως και τον Alpha, και η αλλαγή αυτή έγινε στη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης, με την οποία εξελέγη πρόεδρος ο Κάρολος Αλκαλάι, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Τσεβάς και μέλος ο Πέτρος Πίττας, κάτοικος Λεμεσού Κύπρου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση πρόεδρος, τα πράγματα παρέμειναν ως είχαν όσο αφορά τον σύμβουλο, που είναι ο Μανώλης Δραϊνάκης, αντιπρόεδρος ο Στέφανος Μάγειρας, ενώ από την πλευρά του νέου μετόχου συμμετέχουν ο Jean–Daniel Cohen, κάτοικος Λουξεμβούργου, και ο Fabio Mazzoni, κάτοικος Βελγίου.

Οι δύο άνδρες εισήλθαν στο διοικητικό συμβούλιο της Star Επενδυτική και των εταιρειών των ραδιοφωνικών σταθμών που ανήκουν στον όμιλό της, του Δίεση FM, του Δρόμου FM και του Alpha 989. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και στις τρεις εταιρείες των ραδιοφωνικών σταθμών είναι ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 7: Ο κύβος ερρίφθη - Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του

GNTM 5: Δεν σταμάτησαν να τσακώνονται - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας