Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor που μάλιστα θα έχει τη μορφή All Star βρίσκεται προ των πυλών και έτσι η απορία για το ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν φέτος τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα ακόμα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο έχει κορυφωθεί.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας «κλείδωσε» (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης), επομένως, μένει μόνο να δούμε το φετινό ρόστερ του Survivor All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τους πιο δυνατούς παίκτες από τους 5 προηγούμενους κύκλους και η πρόταση που τους κάνει είναι πολύ δελεαστική.

Μπορεί ακόμα να μη είναι ξεκάθαρο το αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη γύρω από το θέμα), ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να «κλείσει» έναν παίκτη με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες και δυνατό χαρακτήρα.

Ο παίκτης που έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο απολαύσαμε στον 4ο κύκλο του Survivor. Ο ίδιος τότε είχε αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το πόδι του, και στη συνέχεια ειπώθηκαν μερικές βαριές κουβέντες από τη μεριά του για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο κατάφερε να τα βρει με την εταιρεία και έτσι, μέσα στους επόμενους μήνες θα ταξιδέψει στην Καραϊβική.

Survivor All Star Νίκος Μπάρτζης

Οι «μυστικές» συμφωνίες του Ατζούν Ιλιτζαλί

H οριστική απόφαση που ελήφθη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αναφορικά με το περιεχόμενο του Survivor All Star, είναι ότι όλοι οι παίκτες για διάρκεια 6 μηνών θα είναι All Star, παρά τις αρχικές σκέψεις που υπήρχαν για μισούς παίκτες από προηγούμενες σεζόν και μισούς νέους.

Πρακτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, αυτό σημαίνει ότι για το εξάμηνο Survivor All Star, θα χρειαστούν συνολικά σχεδόν 60 παίκτες από προηγούμενα Survivor.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς έχουν κάνει deal για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 2 ή 3 μήνες λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί

Όσο για τις αμοιβές, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ορίσει ενιαίο πλαφόν για όλους, τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξαιρέσεις προς τα... πάνω, με μυστικές συμφωνίες για κάποιους παίκτες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ανατροπή μεγατόνων - Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για ζευγάρια του ριάλιτι

Survivor All Star - αποκλειστικό: Ονόματα που θα κάνουν αίσθηση - Οι 6 άνδρες που συμφώνησαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί