Από Έπη Τρίμη

Η εκπομπή Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη επιστρέφει και φέτος και το Mega εξέδωσε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για όσα αναμένεται να συμβούν στη δεύτερη σεζόν. (Το πράσινο φως στην εκπομπή και τα πυρετώδη γυρίσματα).

Το concept της εκπομπής «Night Out»

Το «Night Out», το ανατρεπτικό talk show του MEGA, έρχεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, ανανεωμένο και με ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους!

Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.

Στο «Night Out» το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.

Instagram/ theocharis Ioannidis

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!

Βιογραφικά στοιχεία

Ο ηθοποιός- παρουσιαστής γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 1984 ενώ από μικρή ηλικία έχει ζήσει σε διάφορες χώρες εξαιτίας του επαγγέλματος των γονιών του. Σε ηλικία 15 ετών, και έχοντας τελειώσει το γυμνάσιο στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών συνεχίζοντας για τρία χρόνια το λύκειο στη Μινεσότα. Επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή. Το 2004 δήλωσε συμμετοχή στο talent show «Super Idol», που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 έλαβε μέρος στο μουσικό talent show «Just the 2 Of Us» κάνοντας ντουέτο με την Ελπίδα ενώ κατάφεραν να φτάσουν μία θέση πριν την τελική τριάδα. Την ίδια σεζόν έπαιξε στην κοινωνική σειρά «Κούκλες» υποδυόμενος τον βοηθό της Ράνιας Σχίζα. Το 2011 συμμετείχε στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Τα Μυστικά της Εδέμ» υποδυόμενος τον γιο του Παναγιώτη Πετράκη και την Μαριάννας Πολυχρονίδη 15 χρόνια μετά

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία «Το Κόκκινο Νυφικό». Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Η Επιστροφή». Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «8 λέξεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τεράστια διάκριση για το Maestro - Στο Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Γη της Ελιάς: Ο κύβος ερρίφθη - Η απόφαση για τον 3ο κύκλο της σειράς