Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης (12/10) η Δανάη Μπάρκα, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά.

Πρόκειται για τη γιαγιά της από την πλευρά του μπαμπά της, η οποία έμενα στα Γιάννενα. Μάλιστα η ίδια θα βρεθεί στο χωριό της σε λίγες ώρες για να είναι δίπλα στην οικογένειά της.

Η ίδια έχει δείξει άλλωστε πάρα πολλές φορές πόσο δεμένη είναι με την οικογένειά της, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από αναρτήσεις της. Και μπορεί συνήθως να βλέπουμε τη γιαγιά της από την πλευρά της μαμάς της, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα δεν έκρυψε την αμέριστη λύπη της για τον χαμό της άλλης της γιαγιάς.

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για την απώλεια της γιαγιά της

«Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου, η μαμά του μπαμπά μου από τα Γιάννενα, σε λίγες ώρες θα είμαι εκεί. Όσο κι αν το περιμένεις, είναι μία εξέλιξη και μία έκβαση που είναι λυπητερή. Να χαιρόμαστε τους ανθρώπους μας όσο τους έχουμε, να τους δίνουμε τις αγκαλιές μας», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα έχει τεράστια αγάπη στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και της το δείχνει καθημερινά, ακόμη και μέσα από τις φάρσες που της κάνει σε ανυποψίαστες στιγμές, ωστόσο, τον πατέρα της σπάνια τον βλέπουμε σε φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις.

Όσο κι αν η ηθοποιός σου μοιάζει με τη μητέρα της, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη έχει καταπράσινα μάτια κι αν δεις τη φωτογραφία με πατέρα της, Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Ο κ. Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε πει η Δανάη για τον μπαμπά της.

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αγαπιόμαστε ακόμα...» - Η Δανάη Μπάρκα "σπάει" τη σιωπή της για τον χωρισμό της από τον πολλών ετών σύντροφό της

«Μην υποτιμάτε την...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό