Από Στέλλα Μούτσιου

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/9, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε πρεμιέρα με έναν από τους διαγωνισμούς της τηλεόρασης που θα συνεχίσουν για μία ακόμη χρονιά, The Chase, στο κανάλι του MEGA. Υποδέχθηκε, λοιπόν, το κοινό της με ένα τεράστιο χαμόγελο και ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές που θα συμβούν φέτος σχετικά με το έπαθλο, αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Εκείνη ντύθηκε στα φούξια, από πάνω μέχρι κάτω, ενώ δίπλα της βρέθηκαν για μία στιγμή όλοι οι Chasers, «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», οι οποίοι αναμετρήθηκαν με τους παίκτες, ένας με έναν κάθε φορά, στις "μονομαχίες" ερωτήσεων και απαντήσεων.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του The Chase

«Το Chase επιστρέφει ανανεωμένο, θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στα χρηματικά ποσά αλλά και εκπλήξεις στις προσφορές των Chasers και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

The Chase πρεμιέρα

Λίγο πριν βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, όπου συγκινήθηκε ιδιαίτερα!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά αινιγματική σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, με αφορμή την πρεμιέρα του The Chase που πλησίαζε.

Όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα δημιούργησε ένα βίντεο σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της και με το που η ίδια αντίκρισε τις πρώτες εικόνες, έβαλε τα κλάματα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, δεν συνηθίζει να κάνει.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η συνάδελφός της συμπλήρωσε: «Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νικητές και χαμένοι - Η τηλεθέαση της Κυριακής (11/9)

MEGA, Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν καταρρεύσει η Αντιγόνη - Η ψυχολογική κατάσταση της χειροτερεύει....