Από TV24 Team

ΠΑΝΩ Η δραματική σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» παίζει μόνη της μπαλίτσα στο OPEN. Λαμβάνοντας ποσοστά γύρω στο 3% καταφέρνει καθημερινά να τα ανεβάζει στο 12% και 13% κι αυτό, ειδικά σε ένα κανάλι μικρής απήχησης, είναι πραγματικός άθλος. Να τα λέμε κι αυτά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

ΠΑΝΩ Ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη συνομιλεί με καταναλωτή για το καλάθι της νοικοκυράς και τα είπε έξω από τα δόντια: «Αρχ@@ καπαμά» αναφώνησε και όλοι σοκαρίστηκαν… Λέμε τώρα. Τουλάχιστον ακούσαμε και μια αλήθεια, γιατί σε κάποια δελτία ειδήσεων νομίζαμε ότι τα σουπερμάρκετ πουλάνε κάτω του κόστους.

ΚΑΤΩ Τι καημός είναι αυτός, βρε Γιώργο μου Τσαλίκη μου, με το ζεύγος Γκουντάρα - Κάκκαβα; Δύο χρόνια πέρασαν κι ακόμα να το ξεπεράσεις ότι δεν παρουσίασες το «Big Brother»; Εδώ ζευγάρια χωρίζουν και λένε και μια καλημέρα.

ΚΑΤΩ Φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε από την εκπομπή της το θέμα να πέσει κάτω, πλέκοντας το εγκώμιο του συνεργάτης της. «Να ξέρετε ότι όλες οι πρωινές εκπομπές και παρουσιάστριες πρώτης γραμμής έκαναν πρόταση στον Γρηγόρη Γκουντάρα φέτος να είναι δίπλα τους. Και εκείνος επέλεξε να είναι εδώ για έναν λόγο. Επειδή με αγαπάει και σε αγαπώ και εγώ. Σου χρωστάω πάρα πολλά», κατέληξε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να ξεσπάει σε κλάματα. Λέτε να συγκινήθηκε και στο σύστημα μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen;

ΠΑΝΩ Άντε να ξεκινήσει το «Survivor all star» εκεί στον ΣΚΑΪ μπας και σωθούν και οι άλλες εκπομπές γιατί τις έχει πάρει η κατηφόρα… (δείτε εδώ πότε είναι η πρεμιέρα του).

ΚΑΤΩ Μπορεί στις 20 Νοεμβρίου να ξεκινάει το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1, αλλά εμείς οι παγιδευμένοι στην ομότιτλη σειρά του καναλιού που τη βλέπουμε φανατικά, τι θα κάνουμε μέχρι τον Ιανουάριο που θα επανενταχθεί στο πρόγραμμα, οέο; Αυτό θα πει σκωτσέζικο ντους!

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί μόνο με 1,5 ευρώ σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανακοινώθηκε και επίσημα - Οριστικό φινάλε για το MasterChef

Νέο βήμα για τον ΣΚΑΙ - Η απόφαση του σταθμού