Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς μπήκε στις ζωές εκατομμυρίων τηλεθεατών πριν από ένα χρόνο και από εκείνη τη στιγμή, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με τις καθημερινές εξελίξεις της.

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μετά την αποκάλυψη που έκανε για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτά), αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει η σειρά και για τρίτη σεζόν.

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για την τρίτη σεζόν της Γης της Ελιάς

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα - Στη φυλακή ο...

Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση Ιουλίας- Ισίδωρου