Από Έπη Τρίμη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Γη της ελιάς» καθώς η Ιουλία που έχει έρθει κοντά στον αδελφό της Ισίδωρο πρόκειται να συγκρουστεί για δεύτερη φορά μαζί του. Να θυμίσουμε πως τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί άγρια όταν ο Ισίδωρος είχε προσπαθήσει να κρύψει από την αδελφή του τη σχέση του με τη διαθήκη του πατέρα της Μυρτάλης, Ιπποκράτη. (Διαβάστε εδώ ένα από τα επόμενα δόλια σχέδια του χαρακτήρα του).

Η μεγάλη ρήξη, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Η σχέση της Ιουλίας με τον Ισίδωρο έχει δοκιμαστεί κατά καιρούς πολύ έντονα. Ωστόσο ο Ισίδωρος είχε προσπαθήσει να έρθει κοντά με την αδελφή του την οποία και είχε συμβουλέψει για τον γάμο της. Όμως η προσωρινή νηνεμία θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά και τα δύο αδέλφια θα ανταλλάξουν μεταξύ τους πολύ σκληρά λόγια.

γη της Ελιάς

Οι νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στη Γη της Ελιάς

Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε ότι μέσα στη σειρά θα εισβάλλουν στα προσεχή επεισόδια της Γης της Ελιάς τα δύο παιδιά του «Δημοσθένη. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Είμαστε στη σεναριακή φάση όπου μπαίνουν στη σειρά τα δύο παιδιά του Δημοσθένη. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Πρώτα μπαίνει η κόρη, η Ειρήνη, η οποία δεν έχει τελειώσει το σχολείο, χάνει συνεχώς τάξεις και ο Δημοσθένης με την Ασπασία, διαδίδουν διαρκώς ότι είναι στο Πανεπιστήμιο στον Πειραιά. Στη συνέχεια θα μπει ο γιός και εκεί θα γίνει χαμός. Τα παιδιά είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δημοσθένη και αυτό το ξέρει τόσο η γυναίκα του όσο και οι εχθροί του».

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στη Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Γη της Ελιάς: Μπαίνουν στη σειρά τα παιδιά του Δημοσθένη - «Καυτές» αποκαλύψεις από τον Κούλλη Νικολάου