Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την αποθέωση που δέχθηκε το χθεσινό (8/11) επεισόδιο για τις ανατριχιαστικές σκηνές του (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), η Γη της Ελιάς επιστρέφει απόψε (9/11) στο Mega, ωστόσο με μία μικρή αλλαγή στην ώρα προβολής της.

Μπορεί ορισμένες φορές η σειρά να έμεινε εκτός προγράμματος τις Τετάρτες, ωστόσο απόψε, θα απολαύσουμε και με το παραπάνω τη Γη της Ελιάς!

Η αλλαγή που θα γίνει στη Γη της Ελιάς

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Μεγάλο Κανάλι, η αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, πρόκειται να προβληθεί λίγο νωρίτερα από το καθορισμένο και χαρακτηριστικά στις 19:45. Ωστόσο η Γη της Ελιάς θα τελειώσει κανονικά στις 22:40 και έτσι θα δούμε διπλό επεισόδιο.

Αυτό συμβαίνει καθώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δε θα προβληθεί λόγω της 24ωρης απεργίας.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11)

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται: «Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ν’ αρχίσει βρόμικο πόλεμο. Κάπως θα πρέπει να απαντήσω σ’ αυτά τα ψεύδη», λέει. Στο μεταξύ ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη, ενώ η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια.

Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της και οι δύο γυναίκες μαλώνουν για μια ακόμα φορά άσχημα, με φωνές αλλά και με κατάρες. Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι ο Χρήστος συναντήθηκε με την Ισμήνη και εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της επισημαίνει.

Ο Στάθης, η Βασιλική, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και ο Φίλιππος φτάνουν στην Ισπανία και η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη και συγκινητική. Το μόνοιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: «Η σιάξη έγινε επιτέλους» - Ένα και ένα τα σχόλια στο twitter για τη συνάντηση Φίλιππου και Στέφανου

Γη της Ελιάς: «Ερωτεύονται και ο εγωισμός τους...» - Η Στέλα Φυρογένη ανοίγει τα χαρτιά της για την Χάιδω