Από Ελένη Μήτση

Η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της ελιάς έχει περάσει από πολλά στάδια, όμως το ζευγάρι πλέον ζει ευτυχισμένο και μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 8/11 τους είδαμε να ταξιδεύουν στην Ισπανία.

Από την εξόρμηση λοιπόν αυτή των Καπερνάρων συγκίνησε πολύ η αγκαλιά και η συμφιλίωση του Φίλιππου με τον Στέφανο, αφού στην προηγούμενη σεζόν είχαμε δει τους δύο ήρωες να είναι κυριολεκτικά στα μαχαίρια. Το twitter πάντως έδωσε και αυτό μια δεύτερη ευκαιρία με τα σχόλια του...

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Φίλιππου με τον Στέφανο

Χωρισμός - «βόμβα» στη Γη της Ελιάς

Μπορεί κάποιοι έρωτες να έχουν φουντώσει στον φετινό κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια που θα αποφασίσουν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ήδη έχουμε δει τον χωρισμό του Στάθη και της Εύας, ενώ στο επεισόδιο (7/11) ο Χρήστος θα πιάσει στα πράσα τον Αλέξη με τη Μυρτάλη (δείτε εδώ ποια θα είναι η αντίδρασή του). Η ιστορία των χωρισμών ωστόσο δεν τελειώνει εκεί.

Πριν καλά καλά προλάβουν να φτιάξουν, ο Σωκράτης και η Αλκμήνη θα δώσουν τέλος στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, μόλις ο μυστηριώδης άνδρας τελειώσει τις δουλειές του στην Μάνη και μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του, ο χαρακτήρας του θα αλλάξει σημαντικά.

Θα επικεντρωθεί στο να πάρει το παιδί από τους Βρεττάκους, ενώ θα αφήσει την Αλκμήνη μιας και πια δεν θα έχει ενδιαφέρον για εκείνη.

Σωκράτης Αλκμήνη χωρισμός γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη τη ελιάς βόμβα : Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Γη της ελιάς: «Η κουίν το έκανε πράξη» - Αποθεώθηκε η Αθηνά για τον αποχαιρετισμό της στον Ιάκωβο μετά την αποφυλάκιση