Από Ελένη Μήτση

Μια σκηνή, που όλοι οι τηλεθεατές, που αγαπούν τη Γη της ελιάς έφτασε την Τρίτη 8/11 με την Αθηνά Νομικού να αποφυλακίζεται μετά την άδικη παραμονή της στο κελί και φυσικά μετά από όλες τις κακουχίες, που βίωσε.

Η πρώτη της κίνηση από την έξοδο της, δηλαδή η απόφασή της να αποχαιρετήσει ντυμένη στα λευκά τον Ιάκωβο ήταν κάτι πολύ συγκινητικό και φυσικά αποθεώθηκε από το twitter δίνοντας της οι χρήστες για άλλη μια φορά τον τίτλο της βασίλισσας (δείτε εδώ τις επόμενες κινήσεις της).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον αποχαιρετισμό της Αθηνάς στον Ιάκωβο

Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Η μάχη του Δημοσθένη με τον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς συνεχίζεται δυναμικά, με τους δύο άνδρες να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν τη θέση του Δημάρχου στην Ανατολική Μάνη.

Ο Δημοσθένης ωστόσο έχει δείξει πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει και αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, είναι ο Ισίδωρος Βρεττάκος.

Μπορεί από τη μία να ετοιμάζει να διαλύσει τα σχέδια του γάμο του Κωνσταντίνου με την Ισμήνη, ωστόσο από την άλλη, ο Δημοσθένης έχει αποφασίσει πως ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να μη χάσει από τον Ισίδωρο, έναν άνθρωπο με κύρος που προσφέρει δουλειά σε τόσο κόσμο στη Μάνη, είναι να τον σκοτώσει.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Πριν μπλέξει όμως ο Δημοσθένης, δεν υπολόγισε πως ο Ισίδωρος είναι πεισματάρης και δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη θέση του Δημάρχου. Παρά τις προειδοποιήσεις που παίρνει από την οικογένειά του, η οποία τον πιέζει να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική, ο Ισίδωρος δεν ακούει κανέναν και πλέον, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: «Κιιιιχ αλήτη» - Το twitter αποθέωσε τη σκηνή που ο Στάθης έσπασε στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Γη της ελιάς: Μοναδικοί και άκρως ερωτικοί στίχοι - Το νέο τραγούδι για την αγάπη του Κουράκου και της Ευτυχίας