Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει την Δευτέρα 7/11 το βράδυ το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την έκπληξη, που έκανε στο πλατό της εκπομπής να υποδέχεται δύο αγαπημένους ηθοποιούς.

Ο Δημήτρης Δάρρας και η Μαρία Διακοπαναγιώτου θα ανοίξουν και οι δύο μέσα από εξομολογητικές συνεντεύξεις τις καρδιές τους, με την ηθοποιό μάλιστα να μη μπορεί σε πολλά σημεία να κρύψει τη συγκίνησή της.

Οι σημερινοί 7/11 καλεσμένοι στο The 2night show

Διακοπαναγιώτου
 Δημήτρης Δάρρας

Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The 2night Show: Αντρική υπόθεση απόψε 2/11! Ποιοι θα βρεθούν καλεσμένοι στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Γυναικεία υπόθεση απόψε 1/11! Οι λαμπερές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου