Από Ελένη Μήτση

Μετά τις δύο πολύ συγκινητικές συνεντεύξεις, που είδαμε την Δευτέρα 7/11 στο The 2night show ακολουθούν την Τρίτη 8/11 άλλοι δύο καλεσμένοι, οι οποίοι θα καθίσουν στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μοιραστούν δικά τους πράγματα.

Από τη μια θα δούμε, οικογενειακή υπόθεση με τον Στέλιο Κρητικό να συστήνει τους δύο γιους του και από την άλλη τον πολύ έμπειρο κριτικό και σχολιαστή κινηματογράφου, τον Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Οι σημερινοί 8/11 καλεσμένοι του The 2night show

The 2night show

Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The 2night Show: Έχουν να πουν πολλά και διάφορα! Οι αποψινοί 3/11 λαμπεροί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πάγωσαν όλοι στο πλατό του The 2night show - Ο πατέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε δημόσια