Από Ελένη Μήτση

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στο The 2night show τον ηθοποιό Κώστα Φιλίππογλου και ενώ ο παρουσιαστής είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον καλεσμένο του, ξαφνικά του έκανε μια έκπληξη.

Ήθελε πιο συγκεκριμένα να θυμηθεί ένα ρητό και έτσι κάλεσε τον πατέρα του, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ο Γρηγόρης φυσικά και έκανε την κλήση δημόσια και έτσι το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον πατέρα του παρουσιαστή, ο οποίος απήγγειλε και το ρητό (δείτε το λάθος στον αέρα του The 2 night, που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου).

Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα του The 2night show

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα».

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The 2night Show: Αντρική υπόθεση απόψε 2/11! Ποιοι θα βρεθούν καλεσμένοι στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήξερα ότι όταν βγουν οι Αρβύλα...» - Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου