Από Πέννυ Μαστοράκου

Σας είχαμε πληροφορήσει λίγο καιρό πριν, εδώ στο tv-24.gr (δείτε εδώ αναλυτικά τον ρεπορτάζ) πως ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος φέτος έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή στο Πρωινό μας, ετοίμαζε με το κανάλι του Φαλήρου δεύτερη εκπομπή, η οποία έπειτα από ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20/11.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λοιπόν, από την Κυριακή 20/11 και κάθε Κυριακή, θα μας υποδέχεται στην εκπομπή του, Η ζωή μας όλη μια γειτονιά, και θα μας παίρνει παρέα μαζί του στις γειτονιές των γεύσεων σε όλη την Αθήνα!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Η ζωή μας όλη μια γειτονιά. Εκεί που μεγαλώσαμε, ο τόπος που κατοικούμε, τα μέρη που επισκεπτόμαστε και οι γειτονιές στις οποίες επιστρέφουμε σε κάθε ευκαιρία. Με αυτές τις «ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ» θα έρχεται κάθε Κυριακή στις 17.45 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Μικρές και μεγάλες γειτονιές της πόλης, μαγαζιά που έχουν μια ιστορία να πουν και πολλές γεύσεις να μας γνωρίσουν. Ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, μπακάλικα, αρτοποιεία και εστιατόρια γίνονται γαστρονομικές στάσεις μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας αφηγείται την ιστορία της κάθε γειτονιάς.

Σε κάθε επεισόδιο την περιήγηση θα ακολουθεί η δημιουργία. Γεμάτος έμπνευση από την κάθε γειτονιά και τα προϊόντα της, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρεύει δύο λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές φέρνοντας και επί της ουσίας τις Γειτονιές Στο Πιάτο!

Νέα Ιωνία, Πατήσια, Γαλάτσι, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι, Νέος Κόσμος, Χαλάνδρι είναι μόνο μερικές από τις γειτονιές που θα επισκεφτεί ο Δημήτρης με την εκπομπή για να μοιραστεί μαζί μας τα πιο νόστιμα μυστικά της Αθήνας.

Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συγκλονίζει για την πάλη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά

Tο πρωί της Κυριακής 25/9 μίλησε στο Δύο στις 10 και έδωσε μία συνέντευξη, κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής, για τους εθισμούς του και τα μονοπάτια των ναρκωτικών, τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες και τα πιάτα που του έχουν γυρίσει πίσω.

«Είχα μεγάλο πάθος με αλκοόλ και ναρκωτικά, τα οποία έφτασαν σε ένα σημείο που ή θα καταστραφώ ή θα δημιουργηθώ ξανά. Πήρα την απόφαση και κατάφερα να αφήσω αυτό το πάθος πίσω και να δημιουργηθώ ξανά. Η σφαλιάρα ήρθε όταν έχασα την αυτοεκτίμησή μου, που θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο που μπορεί να πάθει κάποιος, να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό.

Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο, είναι καθημερινό το ραντεβού με το θάνατο όταν μπλέκεις ειδικά με τέτοια ναρκωτικά. Πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το ξεπέρασε, έγινε πολύ πιο δυνατός. Πέτυχε κι έκανε πράγματα στη ζωή του. Έστω κι αυτά τα λίγα αλλά πέτυχα πράγματα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε αποκαλύπτοντας τα πάντα ο σεφ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τον αγαπώ» - Βαθιά συγκινημένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο "Πρωινό μας"

«Νιώθω μεγάλη ντροπή» - Μετανιωμένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την γκάφα του στο "Πρωινό μας"