Από Πέννυ Μαστοράκου

Η επιστροφή του στην τηλεόραση ήταν μεγάλο γεγονός, και το τηλεοπτικό κοινό πραγματικά τον απολαμβάνει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Πρωινό μας, ωστόσο εκείνος έχει περισσότερες βλέψεις και σύμφωνε με πληροφορίες δεν σκοπεύει να μείνει μόνο σε αυτό τον ρόλο για αυτή τη χρονιά.

Ο λόγος για τον διάσημο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο (δείτε εδώ το επικό σκηνικό με το σαρδάμ του στον αέρα της εκπομπής) ο οποίος φημολογείται πως συζητά για δική του εκπομπή!

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το σταθμό, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εκτός από το Πρωινό μας, ετοιμάζει, μια εκπομπή μαγειρικής, η οποίαδεν θα είναι σε στούντιο αλλά θα περιλαμβάνει εξωτερικά γυρίσματα, διάφορες περιοχές της Αθήνας, και αναμένεται να την δούμε τον Οκτώβρη, και να προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα.

Μέχρι τότε αναμένουμε σχετική ανακοίνωση του σταθμού για περισσότερες πληροφορίες...

 Το νέο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Η εξομολόγηση του για την απώλεια βάρους

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνισή του σήμερα (12/9) στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την πρεμιέρα της). Ο επιτυχημένος σεφ θα βρίσκεται στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και καθημερινά θα μας ταξιδεύει με τις γεύσεις του.

Μόλις η Φαίη Σκορδά πλησίασε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο προκειμένου να μαγειρέψουν το σημερινό φαγητό, του αποκάλυψε πως φαίνεται πολύ αδυνατισμένος. Εκείνης της είπε ότι ισχύει και πως μέσα σε τρεις μήνες έχει καταφέρει να χάσει συνολικά 10 κιλά.

«Ελπίζω να μην μου την πέφτεις γιατί αγχώνομαι. Έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά το τελευταίο τρίμηνο με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο. Αλλά επειδή βλέπω ότι ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του, εγώ δε θα πω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό Μας: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

«Καλωσήρθες στον ΣΚΑΙ!» - Όταν η Χριστίνα Σούζη "υποδέχτηκε" την...Φαίη Σκορδά