Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν απόψε (8/11) δεν έχετε όρεξη να δείτε κάποια σειρά ή κάποιο ριάλιτι, η λύση βρίσκεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, που φέρνει για τους αγαπημένους του τηλεθεατές, την ταινία δράσης που θα κρατήσει την αγωνία στο κόκκινο!

Μπορεί ο σταθμός να ετοιμάζει για την συνέχεια της χρονιάς το Survivor All Star, ωστόσο προς το παρόν, «γεμίζει» την prime time του με τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες.

Η ταινία που θα προβληθεί σήμερα (8/11) στο ΣΚΑΪ

Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων (πρωτότυπος τίτλος Transformers: Revenge of the Fallen) είναι αμερικανική ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2009, βασισμένη στα παιχνίδια Transformers, με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Είναι η χρονική συνέχεια (sequel) της πρώτης ταινίας Transformers και είναι το δεύτερο μέρος της σειράς ταινιών Transformers.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Σαμ Γουιντγουίκι, ο οποίος εμπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ των δύο φατριών των εξωγήινων ρομπότ, των Ότομπορτ και των Ντισέπτικον. Ο Σαμ έχοντας στο μυαλό του διάφορα οράματα από Σαιμπετρονιανά σύμβολα, κυνηγιέται από τους Ντισέπτικονς, υπό την ηγεσία του παλιού τους ηγέτη, του Έκπτωτου, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τους ανθρώπους, βρίσκοντας και ενεργοποιώντας μια μηχανή, η οποία θα παρέχει στους Ντισέπτικονς αρκετή ενέργεια Ένερτζον (Energon) καταστρέφοντας τον Ήλιο και την Γη στην πορεία της.

Transformers ΣΚΑΙ

Με τις απεργίες των Σεναριογράφων της Αμερικής, ο Μπει κατάφερε να ολοκληρώσει την ταινία στον χρόνο της. Το σενάριο το γράφουν και πάλι οι Ρομπέρτο Όρσι και Άλεξ Κέρτζμαν με την συμμετοχή επιπλέον και του Έρεν Κρούγκερ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2008. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αίγυπτο, στην Ιορδανία, στην Πενσυλβάνια, στο Νέο Τζέρσει, στην Καλιφόρνια, και στις αεροπορικές στρατιωτικές βάσεις στο Νέο Μεξικό και στην Αριζόνα.

Η Εκδίκηση των Ηττημένων κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου 2009 και ήταν μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, θέτοντας έτσι το ρεκόρ κατά τον χρόνο κυκλοφορίας. Ωστόσο, η ταινία έλαβε κυρίως αρνητικές κριτικές για το σενάριο, την πλοκή και τους χαρακτήρες.

Το 2011 κυκλοφόρησε και η συνέχεια της ταινίας αυτής, με τίτλο Transformers Dark of the Moon.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επόμενη μέρα - Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το Love Island

ΣΚΑΪ: Φρένο στο βραδινό show της Μαρίας Μπακοδήμου