Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Lοve Island έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου 5/11 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το ριάλιτι του έρωτα) και έτσι τα φώτα έπεσαν και πάλι πάνω στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegard. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε η ίδια στο φινάλε του ριάλιτι.

Τι θα κάνει στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τηλεοπτικό μέλλον

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, είχε γίνει γνωστό πως το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «παίζει» πολύ για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχει την παραγωγή του συγκεκριμένου show, δεν τη θέλει στην παρουσίαση μιας και είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμα και ένα χρόνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Νέο ρεπορτάζ της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ωστόσο αναφέρει πως ένα πιθανό σενάριο, είναι να δούμε την παρουσιάστρια σε ρόλο κριτή στο My Style Rocks, κάτι που θα μας ξυπνήσει και αρκετές μνήμες από τα χρόνια της στο GNTM.

Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island

Μετά από έξι εβδομάδες στο εξωτικό νησί της Τενερίφης και στην βίλα του Love Island, το βράδυ του Σαββάτου 5/11 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού (δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν τις 50.000 ευρώ) και έτσι η βίλα της αγάπης άδειασε και όλοι επέστρεψαν στις κανονικές τους ζωές και στην πραγματικότητα.

H λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με σκοπό να ευχαριστήσει όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλεψαν μαζί το τελευταίο διάστημα και πέρασαν υπέροχα και μαγικά όπως η ίδια ανέφερε στον τελικό.

«Με το βλέμμα καρφωμένο πάντα στην αγάπη.. για άλλη μια φορά την εισέπραξα. Σας ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: Η ερώτηση της Μπακοδήμου που άφησε κάγκελο τους νικητές του Love Island - «Τώρα εσείς είστε ερωτευμένοι;»

Love Island: «Έκλαιγαν για τα νούμερα;» - Διχασμένο το Twitter λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στην Τενερίφη