Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 να ξεκίνησε με κλάματα για το GNTM, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ πιο ανάλαφρη και ευχάριστη, αφού μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Άρτεμις, μία γυναίκα σε ηλικία 60 ετών, με πόδια 20άρας.

Η ίδια, βέβαια, δεν έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο παιχνίδι, αλλά είχε βρεθεί ξανά στις οθόνες μας μέσα από το My Style Rocks. Φαίνεται, λοιπόν, πως η μόδα είναι πράγματι η μεγάλη της αγάπη και έχει βάλει στόχο να ενταχθεί στον χώρο με κάθε τρόπο.

Η παίκτρια από το My Style Rocks που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM 5

Τα λεφτά της Σοφίας Χατζηπαντελή, όμως, σοκάρουν ακόμη περισσότερο

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα guest κριτής του GNTM 5 και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της, προκάλεσε αίσθηση, τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κριτική που δέχθηκε ήταν πολύ σκληρή, ωστόσο η ίδια δε δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο πρωί της Δευτέρας (26/9) στο Πρωινό, η μεγάλη της επιτυχία στον χώρο το μόντελινγκ, αμείβεται με πολλά λεφτά!

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Πριν παιχτεί στη τηλεόραση - Το plus size model που δίχασε την κριτική επιτροπή

Δεν είναι από την Αγγλία αλλά μιλάει σπαστά ελληνικά - Η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM