Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έμεινε εκτός τηλεοπτικής σεζόν για μία χρονιά, ωστόσο το My Style Rocks επιστρέφει δυναμικά από τον Σεπτέμβρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Tivi Σίριαλ και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, το παιχνίδι μόδας έρχεται ξανά στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη.

Οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του My Style Rocks

Όπως συνέβη και από τα μισά της τελευταίας σεζόν, έτσι και τώρα, το παιχνίδι θα έχει τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Θυμίζουμε πως το εγχείρημα αυτό ήταν πολύ επιτυχημένο για το show καθώς πολλοί άνδρες είχαν καταφέρει να τα πάνε καλά.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, ενώ πέρα από το My Style Rocks ο ΣΚΑΪ επαναφέρει ένα ακόμα show που είχε μείνει στον πάγο για τρία χρόνια (δείτε εδώ ποιο).

My Style Rocks Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θα βρίσκεται στην επιτροπή ο Λάκης Γαβαλάς

Σε εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Λάκη Γαβαλά, την Παρασκευή 27/5, ο οποίος είχε όρεξη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο σχεδιαστής δεν έχει χάσει το χιούμορ του και την χαρά του για ζωή.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν έχει ένα ακριβό ρολό, σαν αυτό που θέλουν όλοι οι άντρες εκείνος απάντησε: «Από άντρες έχω αρκετό από ρολόγια λίγα».

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε για το My Style Rocks, ενώ του Λάκη Γαβαλά του ξέφυγε ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου στην κριτική επιτροπή.

«Μ' αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν παρουσιάστρια και έτσι και αλλιώς είπαμε ότι θα είμαστε μα..», σταμάτησε απότομα τη δήλωση του ο σχεδιαστής και προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαι τελειωτικά στην εκπομπή, είμαι επιλαχών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Τρανταχτά ονόματα στη νέα σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου - Οι τρεις γυναίκες που έχουν συμφωνήσει

Αποκλειστικό: Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου