Από Ελένη Μήτση

Το κανάλι του Φαλήρου είναι γεγονός, πως κάνει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά του από την αρχή της σεζόν με κύριο σκοπό του να ανέβει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί στις προτιμήσεις του κοινού.

Έτσι λοιπόν, μαζί με το all star survivor αναμένεται πως και πως να επιστρέψει ένα ακόμα πρόγραμμα, το οποίο είχε κάνει επιτυχία και αυτό δεν είναι άλλο από το My style rocks.

Η νέα εκδοχή του My style rocks

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στην παρουσίαση θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν με το καλό γεννήσει και στην κριτική επιτροπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το σημαντικό, που αφορά στο project έχει να κάνει με τις συμμετέχουσες, οι οποίες θα είναι γνώριμα πρόσωπα.

Εκτός από τη λεπτομέρεια, που εμείς σας έχουμε αποκαλύψει, έγινε γνωστό πως θα έχουμε στο νέο κύκλο κορίτσια από τους προηγούμενους, επομένως θα είναι all star my style rocks.

My style rocks

Η παίκτρια από το My style rocks που είχε πάει και στο GNTM 5

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 να ξεκίνησε με κλάματα για το GNTM, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ πιο ανάλαφρη και ευχάριστη, αφού μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Άρτεμις, μία γυναίκα σε ηλικία 60 ετών, με πόδια 20άρας.

Η ίδια, βέβαια, δεν έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο παιχνίδι, αλλά είχε βρεθεί ξανά στις οθόνες μας μέσα από το My Style Rocks. Φαίνεται, λοιπόν, πως η μόδα είναι πράγματι η μεγάλη της αγάπη και έχει βάλει στόχο να ενταχθεί στον χώρο με κάθε τρόπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με την Παπαγεωργίου και τον ΣΚΑΙ - Βάζουν στον "πάγο" την παρουσίαση του My Style Rocks

Θρήνος για τη Σοφία Λεοντίτση - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της