Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 σχετικά με την πρώην παίκτρια του My style rocks, Σοφία Λεοντίτση, η οποία έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Λίγο με τον ερχομό του δεύτερου γιου της στον κόσμο, η επιχειρηματίας με ένα μακροσκελές κείμενο και μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της, τον αποχαιρέτησε από τη ζωή, ανακοινώνοντας έτσι την είδηση θανάτου της αλλά και το σημείο, όπου θα γίνει η κηδεία του.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για την απώλεια του πατέρα της

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται.. άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά.

Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστώ..
Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου. Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν..».

Το σχόλιο της Σοφίας Λεοντίτση για την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η εκπομπή «Open Weekend» φιλοξένησε την Σοφία Λεοντίτση, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια, όπως άλλωστε συνηθίζει, για την συμμετοχή της στο X-Factor αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη από την πρώτη εγκυμοσύνη. Νιώθω πιο γυναίκα, πιο έτοιμη μητέρα και είναι πιο διαφορετικά όλα. Υπάρχει ηρεμία, χαρά, προσμένουμε το γεγονός σε τρεις μήνες. Είναι πάλι αγοράκι. Θα δούμε ίσως στο τρίτο παιδί να είναι κοριτσάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της.

«Κάποια στιγμή ξέφυγα, το έχω μετανιώσει γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση και είμαι άνθρωπος που γενικότερα δεν μπορώ να κρατήσω κακία… ο μπαμπάς του θα είναι ένας άνθρωπος πάντα που θα τον θυμάμαι με αγάπη, όταν φεύγουν οι εντάσεις», σχολίασε η Σοφία Λεοντίτση.

Για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη», είπε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θλιβερό - Έφυγε από τη ζωή νεαρή και πολύ γνωστή make up artist

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τον Ηλία Ζερβό - Τον αποχαιρέτησε πλήθος ηθοποιών