Από Πέννυ Μαστοράκου

Τέλος τα ψέματα, καθώς απόψε, το βράδυ του Σαββάτου 5/11 είναι η μέρα του μεγάλου τελικού του Love Island (δείτε εδώ γιατί τελειώνει νωρίτερα το ριάλιτι) και ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει την στήριξη του κοινού, και να επιστρέψει στην Ελλάδα με 50.000 ευρώ!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 μία έκπληξη περίμενε τα ζευγάρια, καθώς η Ηλιάνα τους έδειξε βίντεο με τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα πίσω στην πατρίδα, και δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς η στιγμή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

Τα σχόλια του Twitter για τον τελικό του Love Island

Οι χρήστες του Twitter, εδώ και αρκετές ώρες σχολιάζουν ακατάπαυστα στην πλατφόρμα του Twitter και είναι αρκετά διχασμένοι σχετικά με τον τελικό, μιας και κάποιοι κάνουν λόγο για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλοι για το ζευγάρι που στηρίζουν περισσότερο, και άλλοι για το γεγονός πως τελειώνει.

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island trailer (5/11): Ο μεγάλος τελικός έφτασε - Ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα φύγει με 50.000 ευρώ από την Τενερίφη

Love island: Αποχώριση με πολλά κλάματα - Το ζευγάρι που έφυγε από τη βίλα λίγο πριν τον τελικό