Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11 ήταν αυτοί οι μεγάλοι νικητές του Love Island, οι οποίοι πήραν τις 50.000 ευρώ αλλά κέρδισαν και ένα ταίρι, και το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 εμφανίστηκαν απευθείας από την εξωτική Τενερίφη στο πλατό του Γεια σου.

Ο λόγος για τον Αργύρη και την Μαρία, οι οποίοι βρέθηκαν στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, και αποκάλυψαν τα πάντα για το παιχνίδι, με την παρουσιάστρια να τους ρωτά ευθέος εάν υπάρχει πραγματικός έρωτας ανάμεσά τους.

Η ερώτηση της Μπακοδήμου στους νικητές του Love Island

Δηλαδή τώρα εσείς είστε ερωτευμένοι;» ρώτησε η παρουσιάστρια. «Ναι, δεν το περιμέναμε» απάντησε η Μαρία και ο Αργύρης πρόσθεσε: «Ναι αν και εγώ δεν το περίμενα καθόλου να ερωτευτούμε. Για αρχή θα πάμε ένα ταξίδι στην Αμερική τώρα τα Χριστούγεννα, θα πάμε στο Σικάγο. Η μισή μου οικογένεια ζει εδώ στην Σάμο και η άλλη μισή στο Σικάγο. Είμαστε μεγάλο σόι».

Τα δάκρυα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον μεγάλο τελικό

Το τελευταίο επεισόδιο για το Love island παρακολουθήσαμε το Σάββατο 5/11 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών, που εν τέλει κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ να κάνει και μια δική της εξομολήση.

Ήταν ουσιαστικά τα λόγια του μεγάλου φινάλε με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί τους παίκτες για την εμπειρία, που μοιράστηκα μαζί της, με τα μάτια της να είναι φανερά συγκινημένα για τον κύκλο, που έκλεισε.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Έκλαιγαν για τα νούμερα;» - Διχασμένο το Twitter λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στην Τενερίφη

Love island: Μια ανάσα πριν από τον τελικό - To ζευγάρι που αποχώρησε (2/11) από το παιχνίδι