Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μετακόμισε στο ΣΚΑΪ και ανέλαβε την παρουσίαση του Love Island. Όπως έχει γίνει γνωστό ωστόσο, το πρότζεκτ θα έχει πρόωρο τέλος (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Όπως είναι επόμενα, τα φώτα έχουν πέσει για ακόμη μία φορά πάνω στην παρουσιάστρια, καθώς όλοι περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

«Με φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι και βάζει τα κλάματα»

Στο The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 10/10, πέρα από την Βέρα Μακρομαρίδου, βρέθηκε και ο Παναγής Τζωρτζάτος. Ο ίδιος εργάζεται αυτό το διάστημα ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ωστόσο στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Εξήγησε, λοιπόν, πως θεωρεί ότι αυτός ο ρόλος δεν του ταιριάζει, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη σχετικά με την περίοδο συνεργασίας του με το διάσημο μοντέλο.

«Δεν μπορώ να κάνω το σχολιαστικό κομμάτι σε ένα πάνελ. Δεν μου πάει και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφυγα στεναχωρημένος γιατί μου είχαν παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που τελικά βγήκε. Την πρώτη εβδομάδα τα νούμερα δεν ήταν καλά και ξεκίνησαν οι αλλαγές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εκείνη την περίοδο ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Με φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι της και βάζει τα κλάματα. Και μου ανακοίνωσε ότι το κανάλι θέλει να μου μειώσει τις οικονομικές απολαβές και τον χρόνο μου στην τηλεόραση και ήξερε ότι δεν θα το δεχτώ και ότι θα έφευγα από την εκπομπή.

Με πείραξε που το κανάλι σαν πρώτη επιλογή είχε να διώξει έναν άνθρωπο, που πριν ένα μήνα κάναμε βιντεοκλήση από το μαιευτήριο. Και μου είπαν ότι το βλέπω πολύ συναισθηματικά και πώς η τηλεόραση έτσι είναι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island Highlights (14/10): Τα νέα ζευγάρια και η αποχώρηση

«Απεργία πείνας κάνει;» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island