Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο The voice of Greece με του 4 κριτές γυρίζουν την καρέκλα τους σε όσους θεωρούν, πως είναι η επόμενη φωνή της χώρας (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την παρουσίαση των Live της εκπομπής).

Το trailer για το The voice την Κυριακή 6/11

Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη

Μετά την απρόσμενη ατάκα του στον Πάνο Μουζουράκη (δείτε εδώ τον απίστευτο διάλογό τους) ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Κυριακής 23/10, στο The Voice, έκανε μία κίνηση την οποία δεν περίμενε κανείς, καθώς απολογήθηκε σε διαγωνιζόμενη.

Η Φωτεινή Σοφοκλέους εμφανίστηκε και τραγούδησε το κομμάτι «Εν λευκώ» με στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών και να διεκδικήσει μία θέση στο σόου!

Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν γύρισε, εξήγησε στη νεαρή παίκτρια και στους υπόλοιπους coaches τον λόγο που δεν πάτησε ποτέ το δικό του κουμπί.

«Έκανα λάθος που δεν γύρισα! Άκουσε με αγάπη μου, πραγματικά συγγνώμη. Άκουσε με. Είμαι έτσι, παω να γυρίσω και αρχίζω να φτερνίζομαι. Έχω κρυώσει, έχω αυτώσει και είμαι τόση ώρα που προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα λάθος που δεν γύρισα γιατί τραγούδησες πάρα πολύ ωραία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασε πριν από λίγο - Το λαμπερό πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice

The voice: Είναι κούκλα και τραγουδίστρια - Θα παρουσιάζει τα backtastage αντί για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου