Από Ελένη Μήτση

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να δούμε στον ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι έχει αποφασίσει να κάνει τροποποιήσεις με σκοπό να στηρίξει όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα τα δυνατά του προγράμματα.

Ο λόγος για το The voice, το οποίο για την ώρα προβάλλει επεισόδιο κάθε Κυριακή. Οι συζητήσεις αφορούν στη φάση, που ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει μετά τα Χριστούγεννα να αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και έτσι χρειάζεται να υπάρχει μια έμπειρη αντικαταστάτρια στο show.

Η γυναίκα που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The voice

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το κανάλι έχει βρει το πρόσωπο αυτό και δεν είναι άλλο από τη Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται ήδη στον όμιλο και εκτός αυτού έχει μεγάλη άνεση στο κομμάτι της παρουσίασης (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την παρουσίαση του backstage).

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Φαίη Σκορδά, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της για τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 καθώς και για τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στην εκπομπή Πρωινό Μας στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποια ονόματα ακούγεται ότι θα προστεθούν στην ομάδα της).

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν κάνω εύκολα αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν σημαντικοί λόγοι, δεν έγινε επάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πολύ συνειδητά βρίσκομαι πια στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω ψυχαγωγία, τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν» ανέφερε αρχικά για τους λόγους αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1.

Η αναφορά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά. Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φαίη Σκορδά: «Έλεγαν ότι τρελάθηκα!» - Oι συζητήσεις της με τον Αντ1 πριν το τηλεοπτικό διαζύγιο τους

«Λίγο σου κλωτσάει...» - Η απάντηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά