Από Ελένη Μήτση

Μια από τις πιο περιζήτητες σειρές είναι ο Άγιος Παϊσιος, του οποίου τη δράση και τη ζωή είδαμε να γίνεται σίριαλ και να προβάλλεται τη σεζόν 2022 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η σειρά έκανε πάρα πολύ καλά νούμερα με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα και ο Β' κύκλος προσεχώς. Μέσα από πληροφορίες, που ακούστηκαν ωστόσο την Τετάρτη 2/11 στο Breakfast at star κυκλοφόρησε η φήμη, πως το σίριαλ μπορεί να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Ο Alpha διεκδικεί σειρά του Mega

Φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στο Mega, με τον Alpha παράλληλα να θέλει στο σταθμό του το πρόγραμμα.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha

Μπορεί να έχουν προβληθεί μόλις 5 επεισόδια από τη νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», ωστόσο ήδη το κοινό έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα που μας μεταφέρει στις πίστες της δεκαετίας του '80.

Από την πρεμιέρα της, η σειρά προβαλλόταν Δευτέρα και Τρίτη, απέναντι από την επίσης νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», το οποίο μάλιστα είχε άλλα δύο επεισόδια μέσα στην εβδομάδα μιας και έβγαινε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού Κυριακή με Τετάρτη.

Κάπως έτσι, λίγο μετά το χθεσινοβραδινό 24/10 επεισόδιο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε), ο ALPHA ανακοίνωσε μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Αυτή η Νύχτα Μένει αλλαγή προγράμματος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Όλη η αλήθεια - Πάει και για τρίτη σεζόν η σειρά του ALPHA;

Έφη Αλεβίζου: Με τι ασχολείται η δημοσιογράφος μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιό» της με τον ALPHA