Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα συνεχίζει φέτος, ο «Σασμός». Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, σαρώνει καθημερινά σε νούμερα τηλεθέασης και η αλήθεια είναι πως το κοινό παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Κάπως έτσι, δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το αν θα δούμε και για τρίτη σεζόν το σίριαλ που περιγράφει τόσο γλαφυρά την κρητική βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά- Μιχάλη στον Σασμό, ο Μιχάλης Αεράκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και εξήγησε πως ο ίδιος δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο για επόμενη σεζόν, ωστόσο έχει ακούσει επίσης τις φήμες.

«Εμένα το συμβόλαιό μου τελειώνει αυτή τη χρονιά. Το έχω ακούσει κι εγώ αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε τέτοιες κουβέντες», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αεράκης.

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στον Σασμό

Ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά τού παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Μετά την εξομολόγηση του Μανόλη, ο παπάς της Άνω Ποριάς πηγαίνει σε μοναστήρι καθώς ξέρει πως μόνο εκεί θα καταφέρει να διαχειριστεί τις σκέψεις του. Έχει μόλις προστεθεί ένα ακόμα βάρος στις πλάτες του, που αφορά στον θάνατο του Στεφανή και πρέπει να μείνει μόνος, ακόμα και μακριά από την Κατερίνα, για να σκεφτεί πώς θα πράξει. Η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του και ζητά από τον Θεό να του δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την εξομολόγηση του Μανόλη. Λίγο αργότερα θα επιστρέψει στο χωριό του και θα κινηθεί αναλόγως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πόσα να αντέξει και αυτός!» - Ο παπα Μιχάλης κατέρρευσε και το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία του

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της