Από TV24 Team

Η έγκριτη δημοσιογράφος Έφη Αλεβίζου αποχώρησε από τον ALPHA (δείτε εδώ γιατί) όπου παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού καθώς το κανάλι αποφάσισε να την αντικαταστήσει με ένα νέο γυναικείο δίδυμο.

Ωστόσο, η διοίκηση του σταθμού της πρότεινε να παρουσιάσει το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού τα Σαββατοκύριακα. Η Έφη Αλεβίζου όπως φαίνεται δυσαρεστήθηκε και οικειοθελώς αποχώρησε.

Έφη Αλεβίζου νέο βήμα

Η αθόρυβη αποχώρηση από τον ALPHA και το νέο επαγγελματικό βήμα

Όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έχοντας τεράστια εμπειρία στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση ανέλαβε μια σειρά από podcast με τίτλο «Top health podcast» που ειδικοί επιστήμονες μας βοηθούν να ξεχωρίσουμε τους μύθους από τις αλήθειες για βασικά θέματα υγείας που μας αφορούν όλους!
Η ίδια αναφέρει σχετικά με το νέο της εγχείρημα: «Μετά από άπειρη τηλεόραση και αρκετό ραδιόφωνο, νομίζω ήρθε η ώρα για podcast. Και πολύ άργησα να πω την αλήθεια…»

Η Έφη Αλεβίζου για όσους δεν γνωρίζουν έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στον Alpha, με τους ιθύνοντες να την ρίχνουν απευθείας στα δελτία ειδήσεων. Παρέμεινε για πάρα πολλά χρόνια στον σταθμό όπου για πάνω από 15 ολόκληρα χρόνια εργάστηκε με επαγγελματικό και αφοσίωση κάτι που την χαρακτηρίζει ως επαγγελματία και άνθρωπο.

Η ίδια είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο People: «Όταν ξεκινάμε μια δουλειά, υπάρχει μεγάλη αγωνία, όλα είναι άγνωστα, θέλεις να κατακτήσεις το καινούριο, να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή! Έχω ζήσει μεγάλα γεγονότα «στον αέρα», από τα πρώτα ακόμα χρόνια που ξεκίνησα στον Αlpha. Και είμαι πάνω από δεκαπέντε χρόνια εδώ. Η πείρα έρχεται από μόνη της, μετά τις τόσες ώρες «πτήσης», αλλά αν με ρωτάς, στις ειδήσεις κανείς δεν πρέπει να κάνει λόγο για μεγάλη πείρα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί ένα γεγονός. Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία της συγκεκριμένης δουλειάς, το άγνωστο!»

Η προσωπική ζωή

Η Έφη Αλεβίζου σε προγενέστερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί το πώς είχε γνωρίσει τον σύζυγό της Βασίλη Παπανδρέου, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια υπέροχη κόρη που συμπληρώνει τις στιγμές ευτυχίας τους. Και οι δύο αν και έχουν φορτωμένο πρόγραμμα λόγω ων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων βρίσκουν ποιοτικό χρόνο να περνούν με το μονάκριβο παιδί τους.

Η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η γνωριμία έγινε το 2006 στο Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι, τόπο συνάντησης πολλών επωνύμων.

Η προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί

Στην εκπομπή «Happy Day» μάλιστα είχε μιλήσει για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, μετά από πολλά χρόνια που προσπαθούσε με το σύζυγό της, Βασίλη Παπανδρέου, να αποκτήσουν παιδί, έχοντας εξομολογηθεί σχετικά:
«Ήταν μία Κυριακή που έτυχε να έχω άδεια και ήμουν σπίτι. Μου στέλνει ξαφνικά μια φίλη μου μήνυμα αν αδιαθέτησα και της απάντησα “όχι ακόμη, αλλά όπου να ‘ναι…

Τότε εκείνη μου λέει ότι είχα δύο μέρες καθυστέρηση και πρέπει να είμαι έγκυος –γιατί ήξερε πόσο πολύ θέλαμε ένα παιδί και σημείωνε τις μέρες. Σε μια ώρα έρχεται σπίτι και μου έφερε δύο τεστ εγκυμοσύνης. Κάνω το πρώτο και μου βγήκε αμέσως θετικό. Ήταν εκεί και ο άντρας μου και είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Είχαμε προσπαθήσει πολύ και είχαμε απογοητευτεί. Δεν το πίστευα ότι είμαι έγκυος. Δεν ήθελα να χαρώ για να μην στενοχωρηθώ μετά», είχε δηλώσει η Έφη Αλεβίζου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασε πριν από λίγο - Το λαμπερό πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice

Εκτός προγράμματος Mega απόψε (2/11) η Γη της Ελιάς - Τι συμβαίνει με την αγαπημένη σειρά