Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενόψει του Μουντιάλ να είναι μεγάλες (δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθεί), ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να επαναφέρει ένα πρότζεκτ που προβλήθηκε για λίγο καιρό πριν την έναρξη της σεζόν.

Το πρόγραμμα που επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Ο λόγος για τη scripted riality σειρά του καναλιού, «Η Κλινική», Το εν λόγω σίριαλ ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα κόπηκε καθώς δεν είχε την τηλεθέαση που είχαν υπολογίσει οι ιθύνοντες του σταθμού, ενώ την ίδια στιγμή στο πρόγραμμα προστέθηκαν ένα σωρό νέα πρότζεκτ.

Η αρχική σκέψη που υπήρχε ήταν να παραμείνει στο χειμερινό πρόγραμμα αλλά να τοποθετηθεί στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα απέναντι από τις Αμφιβολίες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην αρχή της σεζόν.

Η σειρά παραπέμπει στις Οικογενειακές Ιστορίες που προβάλλονταν μέχρι πρότινος στον ALPHA, ενώ κάθε επεισόδιό της κατάφερνε να γίνει θέμα συζήτησης στο Twitter.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού στις επόμενες μέρες και θα παίζει στην μεσημεριανή ζώνη, στις 16:00, στη θέση δηλαδή του Καφέ της Χαράς.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Ραγδαίες εξελίξεις! Η τελική απόφαση για την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Αντ1

Ο «Σασμός» στον... ΑΝΤ1