Από Πέννυ Μαστοράκου

Η νέα σειρά που περιμένει πως και πως το τηλεοπτικό κοινό να απολύσει την νέα σεζόν στον Αντ1, η Μάγισσα, (δείτε εδώ την πλοκή της υπόθεσης) η αλήθεια είναι πως μας "ταλαιπώρησε" λιγάκι, όσον αφορά την περίοδο που θα ξεκινήσει, καθώς ενώ ξέραμε πως θα είναι στα μέσα της σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2023, πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως το κανάλι (δείτε εδώ για ποιους λόγους είχαν προβεί σε αυτήν την απόφαση) θεωρούσε καλύτερο να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν!

Η τελική απόφαση για την Μάγισσα

Τελικά όμως, όπως έγινε λοιπόν γνωστό με μία ανάρτηση, η Μάγισσα θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023, με άρωμα Άγριων Μελισσών, καθώς μία φωτογραφία του Γιώργου Γάλλου, του Αναστάσιου Ροϊλού και του Νίκου Ψαρρά, επιβεβαίωσε το γεγονός! Οι τρεις τους ανέβασαν κοινή φωτογραφία με την λεζάντα να γράφει: “Μάγισσα” που έρχεται από Φλεβάρη στον ΑΝΤ1» και εμείς αναμένουμε νεότερες εξελίξεις!

Και στον ρόλο της πρωταγωνίστριας η Έλλη Τρίγγου

Η αλήθεια είναι πως πολλοί ανυπομονούν για αυτή τη σειρά, η οποία και μόνο από την πλοκή της έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό! Η πρωταγωνίστρια της Έλλη Τρίγγου, έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τον ρόλο της αλλά και την σειρά που καλώς εχόντων των πραγμάτων που έρχεται το 2023 στις οθόνες μας!

Είναι γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα υποδυθεί την υπηρέτρια που έχει το ιδιαίτερο αυτό χάρισμα να διαισθάνεται γεγονότα και καταστάσεις που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον.

«Είναι γύρω στο 1818, Μάνη, κάστρα, οικογένειες, μεσαιωνικές καταστάσεις, οικογένειες κι ένα κορίτσι που κάπως τα διαισθάνεται όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: «Είτε θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό ή θα γίνουμε ρεζίλι» - Ο Αναστάσης Ροϊλός για το νέο του ξεκίνημα

Η Μάγισσα: «Αυτό μπορώ να πω μόνο...» - Oι διστακτικές αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου για το νέο δράμα του Αντ1