Από TV24 Team

Οι καθημερινές εκπομπές καθώς και οι σειρές έχουν ρίξει αυλαία και κάπως έτσι, τα κανάλια έχουν ενισχύσει τα προγράμματά τους με καλοκαιρινά πρότζκετ. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και ο ΑΝΤ1 ο οποίος παράλληλα έχει ανεβάσει ταχύτητες για την νέα σεζόν.

Το πρότζεκτ που «κόβει» ο ΑΝΤ1

Ένα από τα καλοκαιρινά πρότζεκτ που είδαμε φέτος στον ΑΝΤ1 ήταν και η Κλινική, ένα scripted reality, το οποίο έδειχνε ιστορίες που διαδραματίζονταν μέσα σε ένα νοσοκομείο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ τι νούμερα σημείωσε) και το κανάλι του Αμαρουσίου κλήθηκε να αποφασίσει αν θα την κρατήσει για την νέα σεζόν.

Η αρχική σκέψη που υπήρχε ήταν να παραμείνει στο χειμερινό πρόγραμμα αλλά να τοποθετηθεί στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα απέναντι από την αντίστοιχη σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Ωστόσο, τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η σειρά σχεδόν καθημερινά, οδήγησαν τους ιθύνοντες του σταθμού στην απόφαση να κόψουν από το πρόγραμμά τους την Κλινική και στη θέση της να βάλουν μία ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα παίζει απέναντι από το πολύ δυνατό Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Τα προγράμματα που θα αντικατασταθούν