Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη μία βραδιά γεμάτη γέλιο και πολλές αποκαλύψεις μας ετοιμάζει απόψε, την Πέμπτη 27/10 στο Τhe 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το άβολο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής λίγο καιρό πριν) καθώς καλεσμένους στην παρέα του δύο εκλεκτά άτομα, και ιδιαίτερα αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για τη Ιωάννα Παππά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, οι οποίοι μιλούν στην εκπομπή και αποκαλύπτουν τα πάντα, τόσο για την ζωή τους, όσο και για τα επαγγελματικά τους βήματα αυτή την περίοδο, αλλά και στο παρελθόν.

Ιωάννα Παππά και Παναγιώτης Χατζηδάκης απόψε στο The 2night Show

Ανανεωμένη και λαμπερή, η αγαπημένη ηθοποιός Ιωάννα Παππά αναφέρεται στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια. Γιατί τη θεωρούν σνομπ; Είναι φοβική με την έκθεση; Πώς κατάφερε ο γιος της να την κάνει πιο κοινωνική; Η Ιωάννα μιλάει για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα, και εξηγεί τι αναθεώρησε στη ζωή της μετά από αυτή την οδυνηρή απώλεια. Τέλος, θυμάται τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί ξανά τηλεοπτικά.

Στην αποψινή παρέα του «The 2night Show», ο Γρηγόρης συναντάει τον Παναγιώτη Χατζηδάκης ο οποίος αναφέρεται στο ξεκίνημά του, στις σπουδές γραφιστικής και στη διαφήμιση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για την τηλεόραση. Γιατί αποκαλεί τη Σοφία Αλιμπέρτη τηλεοπτική του «μητέρα»; Για ποιο λόγο κάποιες από τις συνεργασίες του δεν συνεχίστηκαν; Επίσης, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία με τη σύζυγό του Χαρά, στον γάμο και στον ερχομό του παιδιού τους.

Ένα αυθόρμητο τραγούδι με τους Prestige, ενθουσιάζει τον Γρηγόρη και στην παρέα τους προστίθεται και ο Νίκος Κοκλώνης. Τέλος, μιλάει για την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους απολαμβάνει τη συνεργασία του με τη Μπέτυ Μαγγίρα.

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...»

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' - Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Θεέ μου, τι γίνεται τώρα...» - To τεχνικό λάθος στο The 2night show που έφερε σε άβολη θέση τον Γρηγόρη Αρναούτογλου