Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα ενδιαφέρον επεισόδιο θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Τετάρτη 26/10 στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται στο πλατό του δύο πολύ ενδιαφέροντες παρουσίες.

Ανήκουν και οι δύο στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι πολύ επιτυχημένοι σε ό,τι και να κάνουν. Ο λόγος λοιπόν για την Ελένη Βαΐτσου, που βλέπουμε να παίζει στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' και τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος είναι για άλλη μια χρονιά στην κριτική επιτροπή του J2US (δείτε εδώ την αιχμηρή απάντηση του κριτή για τη συμμετοχή του στο show).

Οι σημερινοί 26/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βαίτσου
Φασουλής

Ο σύντροφος της Ελένης Βαΐτσου

Το όνομά του είχε "μπει" στην ελληνική showbiz λόγω της σχέσης του με την Φαίη Σκορδά και μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ γιατί τα διέλυσαν όλα) ο Νίκος Ηλιόπουλος προσπαθεί να κρατήσει τον εαυτό του μακριά από τα φώτα και την δημοσιότητα.

Ξέρετε, όμως, πως... τα πάντα μαθεύονται σε αυτή την ζωή!

Ένα από τα πράγματα που φαίνεται να ενώνουν τον επιχειρηματία με την ηθοποιό είναι και τα ταξίδια. Πριν από αρκετό καιρό βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και επισκέφτηκαν το στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια». Μάλιστα, ανέβασαν και οι δύο στα Insta Stories τους στιγμιότυπα.

 Νίκος Ηλιόπουλος πρωην Φαίης Σκορδά

 Νίκος Ηλιόπουλος Έλενα Βαιτσου

Στη συνέχεια μοιράστηκαν κι άλλα στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν στο ταξίδι τους.

Πριν από το Λος Άντζελες είχαν βρεθεί μαζί στην Κροατία. Σε αυτό το ταξίδι μάλιστα ο Νίκος Ηλιόπουλος ανέβασε στο Instagram του και μία φωτογραφία με την Ελένη Βαΐτσου.

 Νίκος Ηλιόπουλος νεα σχεση

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να φωτογραφίζει τις ομορφιές του Ντουμπρόβνικ τις οποίες μοιράστηκε στη συνέχεια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show