Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος αλλά και αποκαλυφθεί ο τέταρτος κριτής που θα εισβάλει στο Just the 2 of Us, ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για όλα το πρωί της Πέμπτης 22/9 στην κάμερα του Happy Day, και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, σε ότι αφορά τα σχόλια για το trailer.

Η απάντηση του Σταμάτη Φασουλή και το σχόλιο για την ηλικία του

«Για την ηλικία μου μια χαρά τα πήγα. Δεν διαβάζω αρνητικά σχόλια γιατί δεν είμαι στα social media. Έλα ντε. Μέχρι χθες ήξερα ότι θα είναι άντρας ο τέταρτος κριτής, μετά έγινε γυναίκα και μετά ξαναέγινε άντρας. Έχω ακούσει πολλά ονόματα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός θεατράνθρωπος.

«Ο 4ος κριτής του J2US θα είναι...»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του J2US και στις φήμες που υπάρχουν γύρω από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο επιτυχημένο show του ALPHA.

Μάλιστα, δε θέλησε να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο 4ος κριτής που θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου, ωστόσο έδωσε ένα μικρό hint το οποίο περίμεναν οι φαν του σόου!

«Ο 4ος κριτής του J2US είναι γυναίκα, Κάθε πρωί βλέπω και διάφορα ονόματα που θα είναι στο J2US. Κάποια ισχύουν κάποια όχι. Εγώ έχω ήδη δύο αγαπημένα ζευγάρια, δεν θα σας πω ποια είναι αλλά δύο φαβορί τα έχω να ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας έχω μία μεγάλη έκπληξη...» - Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το φετινό J2US;

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη