Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται, σε νέα ώρα στο Celebrity Game Night, κάθε Παρασκευή στις 22:20 αγαπημένους καλεσμένους και τους τηλεθεατές σε μια βραδιά γεμάτη παιχνίδι, χιούμορ, μουσική και ατμόσφαιρα σπιτικού πάρτι (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια που δέχθηκε η εκπομπή στην πρεμιέρα της).

Αυτήν την Παρασκευή, στο «Celebrity Game Night» έρχονται με πολλή όρεξη για παιχνίδι: ο Θάνος Μπίρκος, η Αποστολία Ζώη και η Βανέσα Αδαμοπούλου στην πρώτη ομάδα και ο Γιώργος Κοψιδάς, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Αναστασία Μαρινάκου στη δεύτερη ομάδα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Clue boom», «Show me the music», «Μίλα στην κορνίζα», «Dj Smar K» και «Γεια στα χέρια σου» με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Celebrity Game Night αλλαγή ώρας

Η μουσική και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το «Celebrity Game Night». Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, απογειώνουν τη διάθεση με feelgood μελωδίες.

  • «CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:20
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ MEGA

Το trailer του Celebrity Game Night

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για το Celebrity Game Night

«Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά.

Ηθοποιός είμαι και θέλω να παίζω αλλά επειδή δεν είναι όλα όσα γίνονται μέσα στα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, προτιμώ μια εκπομπή, δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night στο Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή: Έφυγε από τον ΣΚΑΪ και έκλεισε με τον ΑΝΤ1

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την «εκπομπή» του ΑΝΤ1 που κόβεται