Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι πρώτες μετακινήσεις από το ένα κανάλι στο άλλο.

Σειρά είχαν αυτή τη φορά, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ. Ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος που βρισκόταν σε εκπομπή του σταθμού του Φαλήρου, αποχώρησε και άνοιξε πανιά για... Μαρούσι.

Το πρόσωπο που πάει από το ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνει σημαντικές αλλαγές ενόψει του Μουντιάλ, τόσο στο πρόγραμμά του (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τους Παγιδευμένους) όσο και στα πρόσωπά του. Αυτή είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μία τέτοια διοργάνωση πραγματοποιείται τον χειμώνα και έτσι το κανάλι έχει μπει στη διαδικασία να οργανωθεί εκ νέου, μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν.

Στην ομάδα του ΑΝΤ1 για χάρη του Μουντιάλ θα μπει ο Θέμης Καίσαρης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ξεκίνησε τη σεζόν ως μέλος της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Θέμης Καίσαρης ΑΝΤ1

Ωστόσο, εγκατέλειψε την εκπομπή και το κανάλι μετά τις αλλαγές που έγιναν (δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα προστεθούν). Ο Θέμης Καίσαρης, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, θα βρίσκεται στην αποστολή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Λίγα λόγια για τον Θέμη Καίσαρη

Ο Θέμης Καίσαρης, βρίσκεται πάνω από εικοσαετία στο αθλητικό internet της χώρας. Μετά την ΕΡΑ Σπορ και τον Sentra, βρέθηκε στα μικρόφωνα του SPORT24 Radio 103.3. Στο SPORT 24 διετέλεσε αρχικά ως αρχισυντάκτης και τώρα είναι Διευθυντής Σύνταξης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Εκτός προγράμματος Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο σήμερα (26/10) - Ποιος ο λόγος

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Όλες οι πληροφορίες για την ταινία που θα συμμετέχει