Από TV24 Team

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για τον ΑΝΤ1, μιας και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (26/10) μέσα από το Πρωινό Μας, μία εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου πρόκειται να κοπεί και μάλιστα άμεσα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η συγκεκριμένη εκπομπή έχει ανεβασμένο μπάτζετ και έτσι το κανάλι αποφάσισε να την αφαιρέσει από το πρόγραμμά του μιας και έχει προγραμματίσει να εντάξει νέα πρότζεκτ στη συνέχεια της σεζόν.

Τι συμβαίνει στ' αλήθεια με τον ΑΝΤ1

Ύστερα από επικοινωνία που είχε το tv-24.gr με ανθρώπους του σταθμού, πληροφορηθήκαμε πως δεν πρόκειται για κάποια εκπομπή αλλά για το Πρώτο Δελτίο που παίζει στις 5:00 το πρωί, πριν δηλαδή από το Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Πρώτο Δελτίο ΑΝΤ1

Παρουσιαστές του Πρώτου Δελτίου, είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα παραμείνουν στο δημοσιογραφικό κομμάτι του σταθμού, απλά θα σταματήσουν κάνουν το συγκεκριμένο δελτίο, μιας και εκείνη την ώρα δεν αξιοποιούνταν σωστά ούτε το ανθρώπινο δυναμικό ούτε οι πληροφορίες.

Καθώς λοιπόν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος στο πρόγραμμα του σταθμού, ειδικά τώρα που έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ, αποφασίστηκε να κοπεί το συγκεκριμένο δελτίο, ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι παραμένουν στο κανάλι μιας και αποτελούν δύο πολύ δυνατά πρόσωπα για το ενημερωτικό κομμάτι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στην τηλεθέαση πρωινής ζώνης (25/10): Οι 3 εκπομπές που ξεχώρισαν

ΑΝΤ1: Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος - Η απόφαση που πάρθηκε