Από Ελένη Μήτση

Πρεμιέρα είδαμε να κάνει το Celebrity game night την Παρασκευή 14/10 με τους πρωταγωνιστές της ''Γης της ελιάς'' να ανοίγουν το παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, χαρίζοντας αμέτρητο γέλιο.

Τα σχόλια στο twitter ήταν πολλά και ξεκαρδιστικά σχετικά με το πόσο γέλιο χάρισαν οι ηθοποιοί αλλά και με το πόσο καλή χημεία έχουν. Ειδικά για τον Παπανδρέου και τη Τζόλα έγινε ιδιαίτερα λόγος, τα παιδιά ωστόσο πολύ πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί και όσο να ναι έχουν χτίσει μια άλλη σχέση.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα του Celebrity game night

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Celebrity game night

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει με το ανανεωμένο Celebrity Game Night αυτή την Παρασκευή 14/10 στις 21.50 στο MEGA. Νέα παιχνίδια, δημοφιλείς καλεσμένοι και ανατρεπτικές αναμετρήσεις περιμένουν τους τηλεθεατές στην πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Στη νέα σεζόν κάνουν ποδαρικό αγαπημένοι πρωταγωνιστές από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», δημιουργώντας ένα πρώτο απολαυστικό επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer για την επιστροφή της εκπομπής).

Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Αντιγόνη Νεοφύτου και η Ιφιγένεια Πιερίδου στην πρώτη ομάδα, και η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Διονύσης Παπανδρέου και ο Ραφαήλ Καριωτάκης στη δεύτερη ομάδα δοκιμάζονται με πολύ κέφι και την καλύτερη διάθεση στα αγαπημένα παιχνίδια Show me the music, «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα» και στα καινούργια «Βουτ Πουλ» και «Γεια στα χέρια σου», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό. Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, δίνουν τον ρυθμό με τις μουσικές τους επιλογές και απογειώνουν τη βραδιά.

Celebrity game night - Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη ξεσπά άγρια κατά του Κουράκου - Ο αστυνόμος της επιτίθεται με τον ίδιο τρόπο