Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο η Γη της Ελιάς όσο και το Μαύρο Ρόδο αποτελούν δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές για τη φετινή σεζόν, ενώ σχεδόν καθημερινά, καταφέρνουν να ανεβάσουν κατά πολύ το Mega με τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Το κοινό παρακολουθεί ανελλιπώς τις καταιγιστικές εξελίξεις των δύο σειρών και σχολιάζει ασταμάτητα στο Twitter, ωστόσο απόψε (26/10), κανένα από τα δύο προγράμματα δε θα προβληθεί στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Γη της Ελιάς Mega

Γιατί δε θα παίξουν σήμερα (26/10) Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο στο Mega

Απόψε λοιπόν, οι δύο σειρές θα προβληθούν, καθώς στη θέση τους, το Mega έχει τοποθετήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Μαύρο Ρόδο Mega

Έτσι, στις 21:00 θα παίξει σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στη συνέχεια, στις 21:30 θα προβληθεί το Pre Game Show και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει Post Game Show.

Τι θα δούμε στο επόμενο (27/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Οι Βρεττάκοι, κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», είναι τα λόγια της και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», τη ρωτάει ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κάνει αρκετές προσπάθειες για...» - Ποιο θα είναι το μέλλον της Εύας στην σειρά

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο - Λειτουργεί πίσω από την πλάτη της Ελισάβετ