Από Ελένη Μήτση

Μπορεί ακόμα η Ελισάβετ και ο Πέτρος να μην έχουν έρθει ουσιαστικά κοντά, αλλά όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται να εξελιχθεί κάτι, που θα απογειώσει τη συνέχεια του Μαύρου ρόδου.

Σιγά σιγά και οι γύρω τους αντιλαμβάνονται την αδυναμία του Πέτρου (δείτε εδώ την αντίδραση του πατέρα της), καθώς και ο παιδικός της φίλος Γεράσιμος αρχίζει να αισθάνεται μια απειλή. Για τον λόγο αυτό βάζει τα δυνατά του να επιστρέψει η μοναχή στο μοναστήρι.

Το σχέδιο του Γεράσιμου που δε γνωρίζει η Ελισάβετ

Πίσω από την πλάτη της, τηλεφωνεί στην Ηγουμένη και την ενημερώνει, πως η Ελισάβετ είναι δυστυχισμένη όσο είναι έξω από τα νερά της και πως δεν πρέπει να την κρατάνε άλλο έξω...

Μαύρο ρόδο - Ελισάβετ

Ο Πέτρος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως φεύγει από το χωριό

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη σειρά Μαύρο ρόδο προβλήθηκε την Τρίτη 25/10 μέσω της εκπομπής Ελένη σχετικά με την ανακοίνωση, που έκανε ο Πέτρος στην Ελισάβετ έξω από το νοσοκομείο.

«Έχω τύψεις, νιώθω πως προκάλεσα την ταραχή του πατέρα του. Γι αυτό και ήθελα να σου πω, πως θα φύγω από το σπίτι, μόλις γυρίσουμε θα μαζέψω τα πράγματά μου. Για εσένα έμεινα εδώ για να διορθώσω τα λάθη και τις χοντράδες μου». Η Ελισάβετ, αν και από το βλέμμα της έδειξε ταραγμένη, απέφυγε να εκδηλώσει τα συναισθήματα της, κάτι που θα γίνει λίγο αργότερα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) το Μαύρο Ρόδο - Τι έχει συμβεί

Συγκατοικούν εδώ και μήνες - Η κούκλα σύντροφος του Κώστα Νικούλι παίζει στο Μαύρο ρόδο